Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Microscop digital Opticon Digeye 50x-500x
155 lei
Brand
DIGEYE-500
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Opticon Digeye-500 este un instrument cu aplicatii in numeroase domenii, precum: biologie, microelectronica, filatelie, numismatica, medicina, grafologie etc., poate fi un foarte util accesoriu pentru bijutieri in examinarea unor bijuterii, sau celor care lucreaza in sectorul bancar sau valutar, pentru examinarea bancnotelor.

Microscopul este foarte usor de manevrat si utilizat. Poate fi tinut in mana ca si un simplu creion, sau poate fi instalat pe suportul special din dotare pentru observatii de precizie.

Conectarea la computer se face prin portul USB. Iluminarea specimenelor de observat este realizata de cele 8 LED-uri superluminoase integrate in aparat. Alimentarea cu tensiune a celor 8 LED-uri se face de la computer, prin acelasi port USB.

Imaginile pot fi observate in timp real pe ecranul unui computer sau proiectate pe un ecran cu ajutorul unui videoproiector.

Software-ul special care insoteste acest echipament permite atat memorarea si studierea ulterioara a imaginilor sau secventelor video memorate, precum si efectuarea de micromasuratori (Micro-Measurement Tool).

Specificatii tehnice si dotare:
- Mode: OPTICON Digeye
- Magnificatie: 50x - 500x (zoom digital)
- Senzor: 0.3 CMOS, 2 Megapixeli (prin interpolare)
- Rezolutie imagini: 1600x1200
- Rezolutie video: 640x480
- Iluminare: 8 LED-uri superluminoase
- Culoare: negru-mat
- Conectare la computer si alimentare cu tensiune: port USB 2.0 Hi-Speed. Nu este necesara sursa de tensiune externa.
- Software pentru micromasuratori (Micro-Measurement Tool) inclus
- Compatibilitate cu sistemele de operare: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 etc
- Pachetul contine: microscop USB, instructiuni de utilizare, stativ pentru fixare si orientare, instrument de calibrare, CD de instalare software.

Situatie stoc: Disponibil. Acest articol se afla in stocul nostru si poate fi oferit imediat.
Din Gura in Gura